Wij zijn vrijdag 7 juli t/m zondag 16 juli gesloten i.v.m. vakanties.

SEO | Zoekmachine optimalisatie

Door de grote online competitie is het hebben van een website niet voldoende. Je zult moeten zorgen dat jouw website goed vindbaar is. Door middel van SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, helpen wij bedrijven hun doelgroep effectief te bereiken en hierdoor meer omzet te genereren.
Bekijk onze prijzen
Spring naar: 

Onze kenmerken

SEO audit
Door middel van een SEO audit worden verschillende aspecten van de website geëvalueerd, zoals de technische structuur, de kwaliteit van de content, de gebruiksvriendelijkheid en de autoriteit van de website.
On-Page SEO
Bij on-page ligt de focus op het optimaliseren van de elementen op de eigen website. Denk aan het verbeteren van; titels en metatags, headings, content, interne links en de URL-structuur.
Keyword onderzoek
Door middel van keyword onderzoek wordt bepaald welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor jouw website en om te zien hoeveel zoekvolume er is voor deze zoekwoorden. Hierdoor weten we precies welke zoekwoorden wel en niet nuttig zijn om mee te nemen in de SEO strategie.
Technische SEO
Bij technische SEO focussen we op de technische aspecten van de website. Denk aan het verbeteren van; de laadtijd, de mobiele gebruikersvriendelijkheid, de structuur en de beveiliging.
SEO strategie
Op basis van jouw eisen en wensen en enkele vooronderzoeken stellen wij een seo strategie op. Hierdoor is zowel voor jou als voor ons de gewenste route duidelijk. Gaandeweg zullen we de SEO strategie evalueren en verfijnen zodat we altijd een duidelijk en actueel plan hebben.
SEO copywriting
SEO copywriting is het schrijven van teksten voor de website met als doel de vindbaarheid van de website te verbeteren. Hierbij houden we rekening met de zoekwoorden en zoektermen uit de SEO strategie.

Voordelen van SEO | Zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers: Door hoog te ranken in de zoekresultaten, trekt een website meer bezoekers. Dit leidt vervolgens tot meer leads en verkopen.

Lagere kosten: SEO is een kosteneffectief alternatief voor betaalde advertenties. Het kan ook helpen om de kosten van betaalde advertenties te verlagen door een betere positie in de zoekresultaten te behalen.

Meer vertrouwen: Als jouw website hoog rankt in de zoekresultaten, kan dit leiden tot meer vertrouwen van bezoekers in het bedrijf of merk.

Meer relevant verkeer: Door de juiste keywords te gebruiken en relevante content te bieden, zorgt SEO ervoor dat jouw website bezoekers trekt die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.
Neem contact op

Resultaatgerichte zoekmachine optimalisatie

Zonder de juiste strategie boekt SEO geen resultaat. Wij focussen daarom op een strategie en campagne die aansluit op jouw bedrijf. Dit realiseren wij door de website kwaliteit te verbeteren, het focussen op relevante keywords en het verkrijgen van autoritaire links van externe websites.

SEO heeft echter wat opstarttijd nodig. Het is namelijk een organisch proces. We zijn afhankelijk van de zoekmachine om de website te indexeren en jouw website als autoriteit te gaan zien.
Neem contact op

SEO door onze specialisten

Onze SEO-specialisten luisteren naar jouw eisen en wensen. Op basis hiervan wordt een SEO-strategie opgesteld. Onze specialisten weten hoe ze de online zichtbaarheid van een website kunnen verbeteren. Dit kan door het toepassen van verschillende technieken en strategieën, zoals het optimaliseren van de website voor specifieke zoekwoorden, het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website en het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige links van andere websites.
Neem contact op
website laten maken team

Van visie tot realiteit

Jij wilt een website laten maken bij Website Visie. Bekijk hieronder het proces dat wij doorlopen met al onze klanten om er zeker van de zijn dat de nieuwe website resultaten zal boeken.

Jouw bedrijf leren kennen

Doormiddel van enkele gesprekken ontleden wij jouw bedrijf; waar staat het bedrijf voor, wat is de huisstijl, wat wilt het bedrijf uitstralen, etc.

Het eerste concept

Wij ontwerpen de nieuwe website vanaf de grond op. Hierbij houden wij jouw eisen en wensen in acht. Heb je op basis van het eerste concept op- of aanmerkingen dan passen wij dit aan.

Door ontwikkelen

Nadat je het eerste concept hebt goedgekeurd gaan wij het eerste concept verder uitwerken tot een complete website. Wij richten alles voor je in zodat je een vliegende start kan maken met je nieuwe website.

Het grote moment

Hier hebben wij op gewacht. jouw nieuwe website is klaar en wordt opgeleverd. Wij zorgen dat jouw website gebruiksklaar is en dat je precies weet wat de vervolg stappen zijn.

Prijzen

Voor onze SEO pakketten hanteren wij een minimale opstartperiode van 4 maanden.
Starter
v.a. 199,-
/ maand
4 uur per maand
SEO Audit
Keyword onderzoek
Competitie analyse
SEO Strategie opstellen
Koppelen Google Analytics &
Search Console
Content optimalisatie
Landingspagina’s
On-page SEO
SEO Copywriting
Begin direct
Meest gekozen
Professional
v.a. 399,-
/ maand
8 uur per maand
SEO Audit
Keyword onderzoek
Competitie analyse
SEO Strategie opstellen
Koppelen Google Analytics &
Search Console
Content optimalisatie
Landingspagina’s
On-page SEO
SEO Copywriting
Website optimalisatie
Technische SEO
Interne linkbuilding
Begin direct
Business
v.a. 799,-
/ maand
16 uur per maand
SEO Audit
Keyword onderzoek
Competitie analyse
SEO Strategie opstellen
Koppelen Google Analytics &
Search Console
Content optimalisatie
Landingspagina’s
On-page SEO
SEO Copywriting
Website optimalisatie
Technische SEO
Interne linkbuilding
Externe linkbuilding
Content creatie
Dode links (intern + extern) controle
Afbeelding optimalisatie
Begin direct

Wij nemen graag het werk uit handen

Je hebt een website laten maken. Nu is het belangrijk dat de kwaliteit en het onderhoud van de website goed bijgehouden wordt. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen.
Bekijk onze Service & Onderhoud pakketten

Webshop

Wil je in plaats van een website laten maken een webshop laten maken? Bekijk dan onze webshop pakketten.

Met een webshop is het mogelijk producten op internet te verkopen.  Hierbij komen enkele extra zaken kijken tegenover een gewone website. Denk aan het weergeven van producten op de website, winkelmand en afreken mogelijkheden en voorraadbeheer.
Bekijk onze webshop pakketten

FAQ

Dit is heel erg afhankelijk van de grootte het project en de snelheid waarmee de content voor de website aangeleverd kan worden. Kleine website projecten worden doorgaans binnen 2 tot 4 weken opgeleverd.
Per project kijken wij samen met jou naar de eisen en wensen voor de website. Op basis hiervan kijken wij naar een geschikt pakket. Hierdoor betaal je alleen maar voor het geen dat je ook daadwerkelijk nodig hebt. Ons starter website pakket start vanaf 499,-.
Voor een website te laten maken betaal je bij ons een vast, vooraf afgesproken bedrag. Je zit dus niet aan een abonnement gebonden. Kies je voor bijvoorbeeld een onderhoudspakket dan heb je de mogelijkheid deze jaarlijks of maandelijks te betalen.
Dit maakt niet uit, samen met ons team aan specialisten kijken wij wat voor jou bedrijf belangrijk is om op de website te vermelden. Mocht je het vervolgens nog moeilijk vinden om teksten te schrijven dan kunnen onze copywriters hier bij helpen. Tevens is het altijd mogelijk foto's te laten maken door ons of gebruik te maken van de gratis stock foto's dat wij aanbieden.

Laten we in contact komen

Website Visie

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Oliemolenstraat 60
6416 CB, Heerlen
Nederland
KvK nr: 81043368
BTW nr: NL003520901B21
IBAN: NL45 INGB 0009 5292 66
Alle genoemende prijzen op de website zijn exclusief btw.

Website Visie

Navigatie

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Overig

KvK nr: 81043368
BTW nr: NL003520901B21
IBAN: NL45 INGB 0009 5292 66

Social media

Alle genoemende prijzen op de website zijn exclusief btw.
Website Visie © 2023
apartmentpencilpie-chartchart-barsrocketsynccodemenuarrow-rightline-spacing linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram