Wij zijn vrijdag 7 juli t/m zondag 16 juli gesloten i.v.m. vakanties.

Website laten maken

Website laten maken door Website Visie? Dan weet je een ding zeker. Wij focussen niet alleen op het opleveren van een geweldige website, maar denken ook met je mee hoe deze website omzet verhogend kan zijn en meer tijd vrij kan maken om te focussen op het groeien van je bedrijf. 
Bekijk onze prijzen
Spring naar: 

Onze kenmerken

100% Responsive
Websites worden tegenwoordig voor meer dan 50% bezocht via mobiele apparaten. Wij zorgen dat jouw website er ook op mobiel schitterend uit ziet.
Wordpress CMS
43% van alle website op het internet werken op WordPress. Dit maakt WordPress het meest bekende CMS op de markt.
Maatwerk ontwerp
Een website moet naadloos aansluiten op de huisstijl van je bedrijf. Al onze ontwerpen zijn hierdoor maatwerk. Wij gebruiken geen templates voor jouw website.
Snelle website
40% van de website bezoekers haakt af als een website langer dan 3 seconden nodig heeft om te laden. Dit is waarom wij zorgen dat jouw website altijd snel laad voor je bezoekers.
Veilig
Een beveiligde website is voor zowel jezelf als je klanten belangrijk. Al onze website zijn SSL beveiligd. Wij bieden de optie voor extra beveiliging doormiddel van onze service & onderhoud pakketten.
Zoekmachine optimalisatie
Alleen een website hebben is niet voldoende. De website moet ook gevonden kunnen worden. Wij zorgen dat jouw website in de zoekmachines geïndexeerd wordt.

Een website laten maken door onze specialisten

Jij gaat in gesprek met ons uitgebreide team aan specialisten om te kijken hoe wij jou een (nieuwe) website kunnen maken die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook zorgt voor meer inkomsten en tijd voor je vrij maakt. Ons team heeft jarenlange ervaring en hebben al voor veel verschillende branches mogen werken. Hierdoor kunnen wij ook voor jouw situatie een passend advies maken.
Neem contact op
website laten maken team

Een maatwerk website laten maken

Een website is de online representatie van je bedrijf. Daarom moet jouw website naadloos aansluiten op de huidige of toekomstige huisstijl van jouw bedrijf. Dit is simpelweg onmogelijk bij het gebruik van een template. Wij maken de website dan ook op basis van jouw eisen en wensen. Hierdoor weten wij zeker dat de website past bij het bedrijf en resultaten zal boeken.
Neem contact op

Wij gaan voor de beste service

Tijdens het laten maken van de website, maar ook zeker daarna zullen wij regelmatig contact hebben over de website. Bij Website Visie staat service hoog in het vaandel. De dagen van lang wachten op een reactie op je dringende mail of lange wachtrijen aan de telefoon zijn voorbij. Wij geloven in korte lijntjes en kwaliteit boven kwantiteit.
Neem contact op

Van visie tot realiteit

Jij wilt een website laten maken bij Website Visie. Bekijk hieronder het proces dat wij doorlopen met al onze klanten om er zeker van de zijn dat de nieuwe website resultaten zal boeken.

Jouw bedrijf leren kennen

Doormiddel van enkele gesprekken ontleden wij jouw bedrijf; waar staat het bedrijf voor, wat is de huisstijl, wat wilt het bedrijf uitstralen, etc.

Het eerste concept

Wij ontwerpen de nieuwe website vanaf de grond op. Hierbij houden wij jouw eisen en wensen in acht. Heb je op basis van het eerste concept op- of aanmerkingen dan passen wij dit aan.

Door ontwikkelen

Nadat je het eerste concept hebt goedgekeurd gaan wij het eerste concept verder uitwerken tot een complete website. Wij richten alles voor je in zodat je een vliegende start kan maken met je nieuwe website.

Het grote moment

Hier hebben wij op gewacht. jouw nieuwe website is klaar en wordt opgeleverd. Wij zorgen dat jouw website gebruiksklaar is en dat je precies weet wat de vervolg stappen zijn.

Prijzen

Starter
v.a. 499,-
Max. 5 custom design webpagina's
Content management systeem
Responsive design
Basis SEO
Gratis stock foto's
Begin direct
Meest gekozen
Professional
v.a. 999,-
Max. 10 custom design webpagina's
Content management systeem
Responsive design
Uitgebreide SEO
Gratis stock foto's
Basis website snelheid optimalisatie
Google analytics
Google search engine
Begin direct
Business
v.a. 1499,-
Max. 15 custom design webpagina's
Content management systeem
Responsive design
Uitgebreide SEO
Gratis stock foto's
Uitgebreide website snelheid optimalisatie
Google analytics
Google search engine
Maatwerk functionaliteiten
Begin direct

Wij nemen graag het werk uit handen

Je hebt een website laten maken. Nu is het belangrijk dat de kwaliteit en het onderhoud van de website goed bijgehouden wordt. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen.
Bekijk onze Service & Onderhoud pakketten

Webshop

Wil je in plaats van een website laten maken een webshop laten maken? Bekijk dan onze webshop pakketten.

Met een webshop is het mogelijk producten op internet te verkopen.  Hierbij komen enkele extra zaken kijken tegenover een gewone website. Denk aan het weergeven van producten op de website, winkelmand en afreken mogelijkheden en voorraadbeheer.
Bekijk onze webshop pakketten

FAQ

Dit is heel erg afhankelijk van de grootte het project en de snelheid waarmee de content voor de website aangeleverd kan worden. Kleine website projecten worden doorgaans binnen 2 tot 4 weken opgeleverd.
Per project kijken wij samen met jou naar de eisen en wensen voor de website. Op basis hiervan kijken wij naar een geschikt pakket. Hierdoor betaal je alleen maar voor het geen dat je ook daadwerkelijk nodig hebt. Ons starter website pakket start vanaf 499,-.
Voor een website te laten maken betaal je bij ons een vast, vooraf afgesproken bedrag. Je zit dus niet aan een abonnement gebonden. Kies je voor bijvoorbeeld een onderhoudspakket dan heb je de mogelijkheid deze jaarlijks of maandelijks te betalen.
Dit maakt niet uit, samen met ons team aan specialisten kijken wij wat voor jou bedrijf belangrijk is om op de website te vermelden. Mocht je het vervolgens nog moeilijk vinden om teksten te schrijven dan kunnen onze copywriters hier bij helpen. Tevens is het altijd mogelijk foto's te laten maken door ons of gebruik te maken van de gratis stock foto's dat wij aanbieden.

Laten we in contact komen

Website Visie

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Oliemolenstraat 60
6416 CB, Heerlen
Nederland
KvK nr: 81043368
BTW nr: NL003520901B21
IBAN: NL45 INGB 0009 5292 66
Alle genoemende prijzen op de website zijn exclusief btw.

Website Visie

Navigatie

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Overig

KvK nr: 81043368
BTW nr: NL003520901B21
IBAN: NL45 INGB 0009 5292 66

Social media

Alle genoemende prijzen op de website zijn exclusief btw.
Website Visie © 2023
apartmentpencillockcoglaptop-phonechart-barsrocketsyncmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram